europarlTV-300x93antet-site-100


www.romaniamultimedia.ro


Din anul 2016 obiectivul principal al Asociaţiei România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional îl reprezintă extinderea soluțiilor de comunicare și realizarea în mod creativ a mai multor canale tv online dedicate pe diferite tematici, prin aplicarea instrumentelor de lucru noi și accesibile din sfera tehnologiei moderne, în scop informativ, educativ și recreativ, pentru comunitate dar și pentru publicul larg.

În acest fel Asociaţia România Multimedia – Centrul Cultural Educativ Virtual Internațional își amplifică oferta de servicii culturale și educaționale realizând tot mai multe legături cu instituții naționale și internaționale.
click pe poză pentru a intra pe site-ul PARLAMENTULUI EUROPEAN


EuroparlTV este televiziunea prin internet a Parlamentului European. Canalul TV online urmăreşte să informeze cetăţenii UE cu privire la activităţile Parlamentului şi la modul în care deputaţii influenţează situaţia politică şi adoptă acte legislative care afectează vieţile oamenilor din toată Europa.

Serviciul include transmisiuni online în direct ale sesiunilor parlamentare şi ale reuniunilor comisiilor, ştiri şi dezbateri şi înregistrări video educaţionale. Sunt disponibile subtitrări în toate cele 23 de limbi oficiale ale Uniunii Europene pentru toate înregistrările video.europarlTV

NEWS – NOUTĂȚI

 

Banking union final pillar: building a fund to keep savings secure

 

europarlTV

 

*